golfa3

Toegankelijkheid en betaalbaarheid

De golfsport onder de knie krijgen is uitdagend genoeg. Maar hoe leuk zou het zijn als u, in bezit van uw GVB, welkom bent op veel meer Nederlandse en Duitse golfbanen en daar voor een betaalbaar bedrag zou kunnen spelen? Waardoor de westerling ook in Twente, Limburg of Duitsland terecht kan. En omgekeerd?

Deze combinatie van toegankelijkheid en betaalbaarheid vormt de basis voor een speciale kaart voor enthousiaste golfers. Golfers die op veel meer banen dan hun vaste ‘stek’ willen spelen, nieuwe uitdagingen willen aangaan en nieuwe spelers willen ontmoeten.

Het resultaat is uw persoonlijke Golfkortingskaart. Geaccepteerd op steeds meer golfbanen in Nederland en Duitsland. Een kaart waarmee u zich aanmeldt, waarmee u reserveert en die u recht geeft op een aantrekkelijke korting op de greenfee. En bovenal, een kaart die u veel meer keuze in golfbanen biedt. Dàt is de Golfkortingskaart.

U schaft de golfkortingskaart de eerste keer via deze website aan en de kosten bedragen € 59,95 incl. btw voor een golfkortingskaart met een geldigheid van 1 jaar.