golfa1

Voor kaarthouders

Met de Golfkortingskaart kunt u als golfer in bezit van uw GVB op veel meer Nederlandse en Duitse golfbanen spelen tegen een betaalbare greenfee. Hier leest u hoe de kaart werkt en wat uw voordelen zijn.

Met de Golfkortingskaart kunt u kiezen uit veel meer Nederlandse en Duitse golfbanen om te gaan spelen dan op uw vertrouwde golfbaan alleen. Of u nu lid bent van een golfbaan, greenfee- of vrije golfer, het is gewoon leuk en uitdagend om ook eens op andere banen in andere delen van het land te spelen. Naast meer variatie zorgt dat immers ook voor extra ervaring.

Belangrijk bijkomend voordeel is dat u met uw Golfkortingskaart bij de golfbaan van uw keuze een korting op de greenfee krijgt. Op deze website vindt u de lijst met golfbanen die de Golfkortingskaart accepteren, met daarbij de korting die zij u als kaarthouder geven. Raadpleeg deze lijst regelmatig omdat wij er hard aan werken dat steeds meer golfbanen de Golfkortingskaart accepteren.  

Heeft u een golfbaan uitgekozen, reserveer dan telefonisch o.v.v. uw naam en kaartnummer en verzeker u ervan dat u als kaarthouder de toegezegde korting op de greenfee ontvangt. Neem de kaart altijd mee en toon die bij aankomst. LET OP: de korting geldt alleen voor de greenfee en dus niet in de shop of de horeca.

U schaft de golfkortingskaart de eerste keer via deze website aan en de kosten bedragen € 59,95 incl. btw voor een golfkortingskaart met een geldigheid van 1 jaar.

Staat uw favoriete golfbaan nog niet op de lijst of heeft u een tip of nuttige suggestie? Geef het aan ons door!